Online Workshops Digitale Veiligheid :                               Wil jij veilig Online werken?

Deze workshops worden aangeboden door de Bibliotheek in samenwerking met Seniorweb.

Het programma ziet er als volgt uit:

Instructie: Deelnemen aan een digitale bijeenkomst:       9 en 10 maart

Presentatie Veiligheid op internet en Windows 10:          15 maart

Veilig werken met je tablet en Google Locatie:                16 maart

Veilig werken met je smartphone:                                    17 maart

Veilig werken met je DigiD:                                               19 maart

Bij elke presentatie krijg je  inzicht in het herkennen van onregelmatigheden op je PC, Laptop, Tablet of Smartphone.
Wat nog belangrijker is dat je leert hoe je dit kunt voorkomen.
Iedere presentatie is 2 keer op een dag (14.00 en 19.00 uur) en duurt ongeveer 20 minuten. Daarna is er tijd om vragen te stellen.

Heb je belangstelling voor deze leerzame presentaties? Voor zowel de instructie voor het digitaal vergaderen als de presentaties meld je je bij voorkeur aan via het mailadres van de bibliotheek Gieten: info@bibliotheekgieten.nl

Geef ook duidelijk aan op welke datum en welk tijdstip je meedoet.