Steun je puber! – en heb het zelf ook leuk!
Online masterclass op dinsdag 9 maart om 19:30 uur

Wat wil je voor je kind? Wat is het allerbelangrijkste?

Dat ze straks als een mooie, sterke veerkrachtige jonge vrouw in het leven staat.

Dat hij weet wie hij is, staat voor zijn keuzes en om anderen denkt.

Als we er even over nadenken, weten we best welke kernwaarden we onze pubers mee willen geven in hun leven. We willen niet dat ze dezelfde duffe fouten maken als wijzelf, ooit. We gunnen ze het allerbeste.

Jammer dan dat deze wijze wensen nogal makkelijk verdwijnen in de alledaagse werkelijkheid met

Wat eten we? – Niet weeer BAH”,
“Jahaaaa STRAKS”,
“Jij begrijpt dat toch niet!”

en de rollende ogen en slaande deuren.

We hebben als ouder dubbel pech, want waar ze van een leeftijdsgenoot, leraar, coach of trainer best advies aannemen, luisteren sowieso nauwelijks naar de levenswijze raad van hun MOEDER.

Of… is dat zo?

Met advies en wijzende vingertjes hoef je inderdaad niet aan te komen als ouder, maar er zijn echt veel manieren om je pittige puber te bereiken en ze díe steun te geven die ze juist de eigenschappen aan te bieden die jij je kinderen zo gunt ‘als ze later groot zijn.’

Hoe dan?

Tijdens een online masterclass, verzorgd door Femke Wester, ‘Steun je Puber (en heb het zelf ook nog een beetje leuk)’ kijken we naar hoe een puber werkt (qua hormonen, hersenontwikkeling, biologie). Wat zijn of haar basisbehoeftes zijn, neem je je eigen wensen en puberirritaties onder de loep en krijg je een stel praktische tips om het thuis én relaxed te houden én je puber de steun en opvoeding te kunnen bieden die ze (ondanks dat ze het tegendeel beweren) nog zo heel hard nodig hebben.

Doe je mee? Geef je dan op voor de online masterclass op dinsdag 9 maart om 19:30 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bibliotheekgieten.nl Nadat je je aangemeld hebt, ontvang je een mail met een link voor Teams, zodat je de online masterclass bij kan wonen.