Computercursus voor beginners

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn! Want internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven.

Je leert om te zoeken op het internet, e-mailen en hoe je bestanden kunt downloaden. De cursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten.

Je kunt Klik & Tik ook op de computer thuis oefenen. Via filmpjes bekijk je de uitleg en daarna kun je aan de slag met praktische oefeningen. Heb je thuis geen computer, dan kun je tijdens openingsuren oefenen op een computer van de Bibliotheek.

Woon je in Aa en Hunze en heb je belangstelling, meld je dan aan  via: 088-0128220. Als er genoeg aanmeldingen zijn, start de cursus en worden de data en tijden bekendgemaakt. De cursus wordt gegeven in de bibliotheek in Gieten.