Luisterbieb

Bij BoekStart ontmoeten dreumesen, ouders, grootouders en oppas elkaar waarbij ze genieten van het voorlezen, liedjes en knutselen. BoekStart gaat uit van de gedachte dat kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken, een voorsprong (op school) ontwikkelen waar ze hun hele leven voordeel van hebben.

Datum: 17 mei
Kosten: gratis

Het voorleesuurtje wordt verzorgd door Ingrid Smit. Er staat steeds één boek centraal.

Na het voorlezen gaan we knutselen en drinken iets met elkaar.

Het voorleesuurtje is bedoeld voor kinderen van 3, 4 en 5 jaar met hun ouders en/of verzorgers. De toegang is gratis en je hoeft je niet vooraf op te geven.

Woensdag 15 mei: Annie M.G. Schmidt

Datum: 15 mei
Kosten: Gratis toegankelijk
Het Boekstartuurtje is een gezellig uurtje waarin nul- tot vierjarigen en hun ouders of oppas elkaar ontmoeten. We lezen voor, zingen liedjes en knutselen eenvoudige werkjes.
Datum: 08 mei

Datum: 12 apr

Woensdag 10 april: Jonge Dieren

Datum: 10 apr
Datum: 10 apr

Datum: 15 mrt

Woensdag 13 maart: Seizoenen

Datum: 13 mrt
Datum: 13 mrt

Datum: 15 feb

Woensdag 13 februari: Poëzie

Datum: 13 feb
Datum: 13 feb

Datum: 18 jan

Woensdag 16 januari: Nationale Voorleesdagen

Datum: 16 jan
Datum: 16 jan
Kosten: gratis

Op vrijdag 28 december bakken onze medewerkers knieperties in de bibliotheek. Ook maken we oliebollenwafels. Komt u ook even keuren en  warme chocolademelk drinken?

U bent van harte welkom!

Datum: 28 dec
Begintijd: 14:00